• Oolong Tea

    12 Temmuz 2017 Çarşamba

    Televizyonda Satılan Zayıflattığı Oolong Çayı

    Oolong Çayı Zayıflatır mı, Nasıl Kullanılır?
    Oolong çayı, yeşil çay ve siyah çay ile aynı şekilde ‘Camellia Sinesis’ bitkisinden elde edilmektedir. Kan içerisinde yer alan yağ miktarını düzenlemesiyle özellikle Uzak doğu ülkeleri başta olmak üzere zayıflamak için Oolong çayı tüketilmektedir.

    Siyah çay ile aynı bitkiden üretilmesine karşın çok daha farklı bir fermantasyon sürecinden geçmekte ve bu nedenle sindirim sistemi üzerine olumlu etkileri bulunmaktadır.

    Faydaları: Oolong çayı ile zayıflamak için yemeklerden sonra 1 fincan tüketmek gerekmektedir. Bu sayede yemeklerde alınan zararlı toksinler ve yağa dönüşecek olan besinlerin kolaylıkla parçalanması ve vücuttan atılması mümkün hale gelmektedir. Buda zayıflatır mı sorusuna olumlu olarak cevap vermektedir.

    Oolong çayı nerede satılır: Oolong bitkisini tüm aktarlarda bulabileceğiniz gibi, farklı seferlerde farklı renk ve boyutlarda olduğunu göreceksiniz. Bu durum  başka ülkelerin farklı şekillerde işlemesinden dolayı meydana gelmektedir.

     oolong çayı Zayıflatan Oolong Çayı Nasıl Kullanılır?
    Aktarlarda satılan Oolong bitkilerinin tadı farklı olacak olursa o zaman sahte olabileceğinden endişe edebilirsiniz.
    Yan Etkileri: Şuan bilinen kötü bir yan etkisi bulunmuyor.

    Nasıl Kullanılır ve Hazırlanışı

    * 4 Kişinin rahatlıkla tüketebileceği oranda Oolong çayı demlemek için, yeterli miktarda suyu demliğe alıyoruz ve öncesinde demliğin dibini kaplayacak şekilde Oolong bitkisi yerleştiriyoruz.

    * Ardından kaynamakta olan suyumuzu demliğin içerisine çok yavaş bir şekilde ilave ediyoruz. (Kabarcıklar oluşabilir bunları temiz bir kaşık ile almanız gerekmektedir)

    * Demleme süresini kendi damak zevkinize göre farklı şekilde ayarlayabilirsiniz. Demleme süresi arttıkça çayın yoğunluğu değişecektir.

    * Demliğin dibinde kalan çay en yoğun olan bölüm olduğu için tüm fincanlara eşit olarak bölüştürülmesinde fayda var.

    * 1 fincan oolong çayı nasıl kullanılır: Yaklaşık olarak 1.5 çay kaşığı kurutulmuş Oolong bitkisi gerekmektedir.


    Yeşil çay son bir kaç yıldır büyük bir heyecan alarak, kelimenin tam anlamıyla her sağlıklı kişinin alkolden bahsedildiğini belirtti. Cezalandırmalı bir diyet seçimi olmaktan insanları bu günlerde içtiklerine kadar geçen aşamayı yaptı - sonuçta sizin için iyi. Çoğu bir diyetisyen metabolizmayı hızlandırdığını ve sadece genel olarak harika olduğunu söyleyecektir. Tabii ki, tadın damakta kalır. Birçoğu bunu acı ve sert olarak tanımlıyor, ancak yine de içiyor. Süslü bir otel size bir kaşık organik bal ve başka bir dilim kireç - her şeyi rahatça geçirecek sunacak. Sütlü çay hayranı olmamış biri olarak ve sütlü tatlandırılmış buzlu çay içme çayında normal bir içki içmek (geri güne) büyük değil sormak gibi. Bununla birlikte, daha fazla veya farklı sağlık yararları sağlayan çayları keşfetmeye başlamıştı ve yakın gelecek için seçeceğim 'çay' olarak oolong çayına karar verdim. Çay dünyasında yeşil çaydan daha belirgin bir varlığı vardır. Bugünkü kadar 'massy' değil, fakat kim bilir, bir sonraki büyük şey olabilir.
    Oolong, dünyanın çaylarının yalnızca% 2'sini oluşturduğu anlamda lüks ve elbette Çin'den geliyor. Çay Kutusu Darjeeling de well-priced oolong vardır - bizim Darjeeling çay, aslında, ayrıca harika ve küçümsenmesi gerekir. Ancak Çin'in dünyadaki en iyi çayları var (düzenli olarak gider ve değişmeyen bir şekilde benim için çayı getiren bir arkadaşım var).
    Oolong, yeşil ve siyah çayla aynı aileden geliyor -aynı bitki, Camellia sinensis, bunu yapmak için kullanılır. Bununla birlikte, nerede olduğu farklıdır. Ve gerçek çay yapımı sanatı kendini gösterir.
    Açığa çıkarma riskiyle, tüm çaylar yeşil renkte başlar. Çayın sonunda ne olacağına karar veren oksidasyon işlemi. Yeşil çayda oksitlenme süreci çok uzun süre devam etmesine izin verilmez, siyah çay her tarafa gider, oysa birazcık ılımlıdır ve ortada bir yere düşer; çay dünyasının özünde merkezci .
    Oolong yüce tadı var. Algılara saldırmaz ya da kalıcı bir tat bırakmaz. Çay yapraklarını sıcak suda dikmek, sizin için ne kadar güçlü olduğunuza bağlı olarak yaklaşık beş dakika kadar dikmek ve yaptığınız gibi örtmek kolaydır. Nefes almasına izin vermeyin, ancak dik yağlayın, su yumuşak lezzetlerini ve sağlıklı bileşenlerini emer. Hazırlanması, dikkatle izlenen ve sıcaklık kontrollü olan oksitlenme sürecinin karmaşıklığını ortaya koymaz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    oolong çayı ile zayıflayanlar