• Oolong Tea

    17 Temmuz 2017 Pazartesi

    Oolong Çayı Nasıl Kullanılır?

    1- 4 kişilik hazırlamak için demliğe toplamda, demliğin %5’ini (demlik tabanını kaplayacak şekilde)  oolong yaprakları koyun.

    2- Daha sonra kaynattığınız suyu demliğe dökün ve kapağını kapatın.

    3- Sıcak suyu döktüğünüzde oluşan kabarcıkları demlik kapağıyla alın.

    4- Sabah akşam 1 fincan bardakta aç karnına kullanmanız tavsiye edilmektedir.
    Oolong çayı da üretimi sırasına, yaprakların fermantasyon süresi ile yeşil çay’dan çok daha uzun siyah çay’dan daha kısadır. Bununla birlikte Çin, Tayvan ve Japonya’da geleneksel olarak içilen Çin’in fuan bölgesine özgü olan oolong çayı, Avrupa kıtasına 19.yy’da gelmiş ve sağlıya faydaları ile birlikte çok kısa sürede popüler hale gelmiştir. Yağ yakımına yardımcı olup, metabolizmayı hızlandırırken kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar.

    Kolesterolü dengeler, kan şekerini düzenler. Yüksek antioksidan içermesi sebebi ile bağışıklık sisteminin en büyük destekçisidir. Hedefiniz kilo vermek olsa da her halükarda sağlıklı olmanıza yardımcı olabilir. Kısa süreliğine thaliand mucizesi oolong ve yanında da kakao özlü sıkılaştırıcı jel hediye kakaolu sıkılaştırıcı jel, cildinizi nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Düzenli kullanım ve oolong takviyesi ile selülit görünümünde göz ile görülür bir azalma sağlar.

    Oolong Çayı Nasıl Hazırlanır?
    4 kişilik oolong çayı hazırlamak için, demliğe toplamda demliğin %5’ini (demlik tabanını kaplayacak şekilde) oolong yaprakları koyunuz.

    Daha sonra kaynattığınız suyu demliğe dökün ve kapağını kapatınız. Sıcak suyu döktüğünüzde oluşan kabarcıkları demlik kapağı ile alınız. Sabah akşam 1 fincan bardakta aç karnına kullanmak yeterlidir.

    Sıkılaşatırıcı termal jel tek bir adımda cildinizi nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Gün geçtikçe selülit görünümünde gözle görülür bir azalma sağlar.

    Düzenli ve önerilen bir şekilde de kullanımının sağlanması ilerleyen zamanlarda da olumlu sonuçlar ile karşılaşmasına destekleyici olabilir.

    Survivor Nagihan Oolong Çayı
    Zayıflamanın Yeni Formülü

                    Fazla kilolar uzun yıllardır insanların en büyük problemlerinden biridir.  Her yıl, televizyonlarda yeni diyet programlarının tanıtımı yapılır, diyet formülleri anlatan kitaplar best seller olur. İnsanlar kilo vermek için doktorlara, diyetisyenlere başvurur ve çeşitli formüller arar.  Son zamanlarda zayıflama konusunda en çok öne çıkan yöntem; doğal yollardan yararlanarak kilo vermeye çalışmaktadır. İnsanlar kimyasal ilaçlardan, ameliyatlardan uzak durup aynı zamanda kilo vermek istemekte, bunun için en kullanışlı yol olarak da çeşitli bitkisel formüller gözükmektedir. Bu doğal yöntemler arasında şu sıralar en çok öne çıkanı oolong çayı adıyla bilinen çaydır.


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    oolong çayı ile zayıflayanlar